Ducati Challenge

Impressie

AVG Privacy verklaring
Bij inschrijving vragen wij alle rijders een Privacy Verklaring te ondertekenen.
Wij gebruiken uw n.a.w. gegevens enkel voor de administratie van uw deelname en voor de betalingen.
Indien er geen deelname meer is aan de Ducati Challenge, zal enkel uw mail adres worden behouden zolang u op de hoogte wilt worden gehouden.

Ducati Challenge 2021

Het jaar 2020 was er een zonder al te veel racerij…..laten we samen hopen op een raceseizoen in 2021 met meer mogelijkheden!

Voorjaarstraining

Ook dit jaar werken we weer samen met Trackdays4all en gaat een groep Ducati Challenge rijders naar de voorjaarstraining op het circuit van Val de Vienne op 30 maart tot en met 1 april. (Transport van je motor kan geregeld worden).
Hoe mooi zou het zijn om daar met z’n allen het seizoen te starten?? 3 dagen lekker warmdraaien op een mooi circuit in een prachtige streek in Frankrijk. Daarna ben je klaar voor het seizoen!
Dus wil je mee, schrijf je dan in via deze link: https://trackdays4all.nl/val-de-vienne/ (voor vragen kun je ook bellen met Ronald, Ducati Zaltbommel)

Kalender

Na een miserabel seizoen in 2020 door Corona, willen we weer starten met 4 à 5 races. Er hebben zich alweer wat nieuwe rijders gemeld, dus het lijkt een mooie groep te worden.

  • Zandvoort met RSZ, maandag 3 mei – Trackday (DEF)
  • Assen met de DCR, 28 t/m 30 mei  (DEF)
  • Oschersleben, Festival d’Italia met ART, 19 & 20 juni  (DEF)
  • Hockenheim met Bike Promotion, 2 t/m 4 juli  (DEF)
  • Schleiz, German TT, 27 t/m 29 augustus (DEF)
  • Assen september of oktober  (nog onder voorbehoud)

Racepakket Ducati Zaltbommel

Zou je wel weer mee willen rijden maar heb je geen tijd om je racer klaar te maken? Of wil je voor het eerst gaan racen en heb je daar wat ondersteuning bij nodig? Voor diverse doelgroepen biedt het racepakket aangeboden door Ducati Zaltbommel (i.s.m. Ducati importeur) de uitkomst, dus kijk snel verder voor alle info:
https://www.ducatizaltbommel.nl/nieuws-en-evenementen/nieuws/panigale-v2-ready2race/ Uiteraard met mogelijkheid tot deelname aan de Challenge!

Racesport promotie

Voor 2021 gaan we een samenwerking aan met Racesport.nl. Dit houdt in dat we via Racesport promotie gaan maken voor de Challenge, maar ook dat al onze raceverslagen in de week na de wedstrijd online zullen staan. Dit is een mooie extra voor sponsoren, de zichtbaarheid van de Challenge wordt hiermee vergroot. Uiteraard zullen onze verslagen ook nog steeds in de Strada verschijnen.

DCR/DCN samenwerking

Tijdens het seizoen 2021 kijken Jeroen Ouwerkerk en Petra Poppeliers van Ducati Club Nederland mee met het bestuur van de Ducati Challenge. Ze zullen ondersteunen bij de werving van rijders, aanwezig zijn bij de races en uiteraard zelf meerijden als echt Ducatisti!

Zo kijken we hoe de samenwerking vorm kan krijgen en hoe we samen de Ducati Challenge weer groter en succesvoller kunnen maken.